Over TTOTT

Een iconisch stukje Rotterdam in huis? Het kan nu!

The Talk Of The Town maakt interieurproducten van restmateriaal van dé bekende iconen van Rotterdam. Dit restmateriaal komt vaak vrij bij een renovatie of sloop. TTOTT haalt het materiaal op en verwerkt deze tot nieuwe producten. Zo worden deze vaak prachtige materialen gered van de afvalcontainer en krijgen Rotterdammers (en vooruit..ook niet Rotterdammers) een wel heel bijzonder stukje Rotterdam in huis!

Oprichtster The Talk Of The Town

Linda Post

Ik combineerde mijn creativiteit, passie voor mooie bijzondere materialen en mijn liefde voor de stad Rotterdam in een nieuw concept: The Talk Of The Town.

Sinds de start in januari 2016, zet ik samen met mijn partner Leon Roozen, icoon na icoon op onze naam. Sindsdien werken wij steeds vaker samen met Rotterdamse ondernemers en lokale initiatieven en bedrijven. 

Er zijn zoveel mooie, persoonlijke verhalen die mensen bij plekken in de stad hebben. Wij krijgen er velen te horen en dat maakt het werken met deze bijzondere materialen extra speciaal. Hoe mooi is het dat wij mensen blij kunnen maken met hún favoriete stukje Rotterdam!

Waar een ander wellicht alleen rotzooi ziet, zie ik juist mogelijkheden voor een mooi nieuw product.

Het ontstaan van The Talk Of The Town

Vandaag de dag is er steeds meer aandacht voor ‘hergebruik, duurzaamheid en de circulaire economie’. Materiaal wordt steeds vaker hergebruikt maar het méést bijzondere materiaal van de stad belandde vaak nog zonder pardon bij het oud-ijzer of in de verbrandingsoven. Mijn missie was geboren..dit materiaal is té waardevol en té prachtig om zomaar verloren te laten gaan!

Zolang als ik mij kan herinneren verzamel ik al materialen en spullen met de gedachte ‘hier kan ik nog wel iets mee’. Alle opmerkingen als ‘wat móet je daarmee? Kan dit niet gewoon wég?’ legde ik steevast naast mij neer. Ik begreep niet waarom mensen niet zagen wat ik zag. Ik ging ermee aan de slag en er volgde positieve reacties. Dit gaf mij de energie om ideeën verder uit te werken en dit vormde de basis van een nieuw concept: ROTT.

Na 2 jaar en een aantal succesvolle projecten verder, was het tijd voor the next level en besloten wij te gaan voor een nieuwe naam; The Talk Of The Town. Hiermee hopen wij ook naar andere steden uit te kunnen breiden. 

Onze producten

ZEER BIJZONDER MATERIAAL

The Talk Of The Town redt het meest bijzondere materiaal van de stad!

UNIEK

Geen één product is hetzelfde.

HISTORISCHE WAARDE

Door de jaren heen alleen maar mooier én unieker.

EMOTIONELE WAARDE

Wie heeft er geen herinneringen in eigen stad?

BEPERKTE, EENMALIGE OPLAGE

Eenmaal uitverkocht is niet meer te verkrijgen...

VERHAAL VAN HERKOMST

Zodat precies duidelijk is waar het materiaal vandaan komt

CIRCULAIR

The Talk Of The Town is onderdeel van 'Rotterdam Circulair'

LOKAAL

Verzameld, bewerkt én geproduceerd in Rotterdam

HERKENBAAR

Het icoon blijft herkenbaar in het eindproduct!