Rotterdam Rooftop Walk omgebouwd tot oranje opstapjes voor in huis (de verkoop begint binnenkort!)

Vorige maand liepen we op de luchtbrug nog over de Coolsingel heen, binnenkort kun je dat gewoon thuis doen. Foto: Caro Linares

Rotterdam – Iedereen die in mei of juni op de Rotterdam Rooftop Walk heeft gelopen (meer dan 200.000 mensen dus) weet hoe zacht het knaloranje tapijt onder de voeten voelde. Nou, dat tapijt kun je binnenkort in huis hebben. Het materiaal van de luchtbrug over de Coolsingel wordt door The Talk of the Town (TTOTT) omgebouwd naar opstapjes. Vanaf eind juli gaan ze in de verkoop en we voorspellen dat ze héél populair zullen zijn.

Het Rotterdamse design van TTOTT is al jaren populair in de stad. We kennen allemaal de Maastunnelbankjes, de Hef- en Willemsbruglampen en de poefjes en bankjes die van de stoeltjes uit het Oude Luxor werden gemaakt. Nu komen daar dus oranje opstapjes bij van de Rotterdam Rooftop Walk.

De mensen van TTOTT zijn op dit moment druk bezig met ontwerpen. De producten van de Rooftop Walk gaan naar verwachting eind juli in de verkoop. Vooraf reserveren is niet mogelijk. De liefhebbers moeten komende weken maar heel goed website en social media in de gaten houden.

Deel op:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
WhatsApp

Lees nog meer