Honderd jaar oude vloer RET-remise Kleiweg gered van verbrandingsoven

Inmiddels is alles op deze foto verleden tijd en staat er een heel nieuw gebouw.
Inmiddels is alles op deze foto verleden tijd en staat er een heel nieuw gebouw.

wo 19 jun 2019, 17:28 

Rotterdam – We kennen Linda Post van The Talk of the Town (TTOTT) natuurlijk al langer en weten wat voor moois ze al maakte van restmateriaal van Rotterdamse Iconen als de Hef, de Maastunnel en recent nog de Noordsingel-gevangenis. Maar er komt weer iets nieuws aan: de vloer van de voormalig RET-remise aan de Kleiweg krijgt een nieuwe bestemming. Wat precies blijft nog een verrassing…

TTOTT-stagiaire Duniya (inmiddels afgestudeerd) heeft een mooi product bedacht om te maken van de oude houten visgraat-vloer uit de remise aan de Kleiweg. Tijdens de sloop van de RET-remise aan de Kleiweg, werd het oude gebouw met de grond gelijk gemaakt. De ruim 100 jaar oude visgraat-vloer uit de onderhoudsruimte belandde als bouwafval op een grote berg, klaar voor de verbrandingsoven. Maar nu wordt er dus toch iets moois van gemaakt.

Wat TTOTT precies van plan is, blijft nog een geheimpje, maar kun je te weten komen als je de facebookpagina volgt. Als je een mooi verhaal over Linda Post wilt teruglezen, kan dat ook. Linda was namelijk al eens Rotterdammer van de Week bij De Havenloods.

Deel op:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
WhatsApp

Lees nog meer