Maastunnel

Van roltrap TTOTT bankje

Rotterdam, Maastunnel, 2017/2018
Tijdens de renovatie van de Maastunnel, worden ook de bijzondere houten roltrappen uit de fietstunnel vervangen. De oude, houten panelen stonden al op pallets klaar voor de verbrandingsoven. Wij lieten dit prachtige materiaal echter niet zomaar verdwijnen en verwerkte het tot unieke bankjes. Na een flinke reiniging zijn de zijkanten gezaagd en gewaxt en is de zitting voorzien van een transparante, matte lak. De unieke latjes hebben een functie gekregen d.m.v de in hoogte te verstellen extra plank. 

Details: Beukenhout. Afmetingen: 102cm breed, 49cm hoog en 39cm diep. Prijs: €289,- incl. btw. (standaard) €349,- incl. btw. (luxe editie).

Momenteel UITVERKOCHT, maar er is een WACHTLIJST! Bij de komst van nieuw materiaal, zullen wij deze lijst raadplegen.
Interesse? Stuur een mail naar info@ttottdesign.nl

Na 75 jaar intensief gebruik is de Maastunnel toe aan een grote renovatie. Vanaf 3 juli 2017 is de tunnel gedurende ruim twee jaar (tot september 2019) voor het verkeer van Noord naar Zuid gesloten. Omdat de Maastunnel een rijksmonument is, mogen kapotte onderdelen niet zomaar vervangen worden door andere materialen. De oude panelen zijn na jaren trouwe dienst aan vervanging toe, maar komen op exact dezelfde wijze dus ook weer terug.

Wie er één scoort, zit voortaan met z'n kont op nostalgie!
Marcel Potters, AD
Op zuid, bij de fietserstunnel 33 jaar geleden mijn vriend ontmoet... een bijzondere herinnering voor ons. En... een érg leuk bankie!
Frank