Willemsbrug (nieuw!)

Van brug TTOTT lamp (nieuw!)

Rotterdam, Willemsbrug, 2020
Tijdens de renovatie van de Willemsbrug werden enkele staalconstructies vervangen. Zo zijn de bordessen, kooiladders en leuningen op beiden 50 meter hoge pyloonkoppen compleet vernieuwd. De robuuste stukken staal, lagen al op pallets klaar om afgevoerd te worden. 

TTOTT liet dit prachtige materiaal echter niet zomaar verdwijnen en verwerkte het tot unieke lampen. Het reststaal werd gestraald, in stukken geslepen en opnieuw geverfd in het originele Willemsbrug-rood. Nét als de brug zelf.

Details: Geschikt voor gebruik binnenshuis. Afmetingen: 43 cm hoog, 20 cm breed en 30 cm diep. Gewicht: 8,3 kg. Incl. buislamp (E14).
Incl. productfolderboekje met certificaat en unieke foto's van het gehele proces (vanaf het ophalen van het materiaal tot aan het nieuwe product!).
 

Let op! Eenmalige oplage van in totaal 53 stuks! Eenmaal uitverkocht, wordt deze niet meer gemaakt!

€ 520,00

De Willemsbrug is na ruim 35 jaar dringend aan onderhoud toe. 
De gehele Willemsbrug wordt gestraald en opnieuw geschilderd in de oorspronkelijke Robijnrode kleur. Tevens wordt de brug voorzien van energiezuinige LED verlichting. De gehele renovatie neemt ongeveer een jaar in beslag.

De markante rode Willemsbrug (1981) verbindt het stadscentrum met het Noordereiland. 
De huidige brug is de tweede Willemsbrug. De eerste werd in 1878 opengesteld en vernoemd naar koning Willem III. De tweede en huidige Willemsbrug stamt uit 1981.

In de media

De nieuwe lamp van stukjes Willemsbrug is bijna te koop
In de Buurt Rotterdam, 22december 2020

Een stukje Willemsbrug op je tafel

OPEN Rotterdam, 25 april 2018

Nieuwe lampen van delen Willemsbrug
AD Rotterdam, 18 mei 2018